Skip to content

Lijsttrekker Anouk van Eekelen (VVD) winnaar verkiezingsdebat

16 maart 20142 minute read

Wassenaar – Een vakjury riep Anouk van Eekelen uit tot winnaar van het verkiezingsdebat van de Raad van Kerken. De jury concludeerde dat de liberale lijsttrekker zich onderscheidde van de andere lijsttrekkers door haar grote kennis van zaken en het innemen van heldere standpunten en het enthousiasme waarmee zij het liberalisme uitdroeg. De vakjury bestond uit een oud D66 Tweede Kamerlid, een strafrecht advocaat en een journalist.

In duidelijke taal ging de VVD-lijsttrekker in op de stellingen. Van Eekelen: “Ondernemers kunnen heel goed zelf bepalen hoe laat en op welke dag ze hun winkel willen openen. Ik vindt het onbegrijpelijk dat de overheid zou moeten beslissen wanneer u wel of geen boodschappen mag doen.”

Ook de jongeren die aan het debat meededen waardeerde het dat Van Eekelen nergens omheen draaide en kort en bondig aan gaf waar haar partij voor staat. Op de vraag van landelijk bekende debatleider Martijn de Greve of de scholieren bij hun favoriete partij en lijsttrekker wilden gaan staan werd het druk rondom Anouk van Eekelen.

De vernieuwing die bij de VVD wassenaar is doorgevoerd heeft gezorgd voor een zakelijk en puur inhoudelijke benadering die ook bij dit debat duidelijk zichtbaar was. Tijdens de gehele campagne van de VVD zijn alleen eigen standpunten naar voren gebracht en is niet gereageerd op persoonlijke aanvallen of inhoudelijke onjuiste weergaven van de werkelijkheid.

De nieuwe mensen achter en voor de schermen van de VVD Wassenaar houden zich niet bezig met het persoonlijke gedoe en het “praatcircuit” maar focussen zich volledig op inhoud, hebben kennis van zaken en nemen duidelijke standpunten in.

VVD campagneleider Jasper Aptroot: “Ik ben blij dat deze aanpak ook door de aanwezige jongeren en de vakjury opgemerkt en gewaardeerd is.”

Meer info over de nieuwe mensen achter de VVD Wassenaar en de standpunten vindt u op www.vvdwassenaar.nl

Tags

VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top