Skip to content

WZK Dames 1 boekt wederom overwinning

17 maart 201447 second read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag speelde Dames 1 van WZK Waterpolo in Den Haag tegen ZDHC. Ze begonnen zeer goed aan de wedstrijd, binnen 2 minuten stond het 0-3. Mooie doelpunten van de handen van Ivon Hensen en Annelotte Hendriksen.

Ook was er het goede verdedigingswerk van Annika den Dulk en Fabiënne de Ruyter. In het tweede partje wist ZDHC goed terug te komen en stond het vrij snel gelijk, 5-5. Zonde, want de dames van WZK waren beduidend beter qua spel. Er werd goed overgespeeld en de dames vonden elkaar zeer goed. Ook de manmeersituaties werden dit keer goed uitgespeeld. In het derde partje gebeurde er weinig. Marjan Smits, de keepster, wist menig bal uit het doel te houden. In het vierde partje werd het nog even spannend toen beide teams na elkaar wisten te scoren. Het waren de dames van WZK die aan het langste eind wisten te trekken en met 8-9 de winst mee naar huis namen.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top