Skip to content

Clubkampioenschappen 2014 bij Badmintonclub Wassenaar

18 maart 201443 second read

Wassenaar – Afgelopen 8 maart zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld bij Badmintonclub Wassenaar in Sporthal de Schulpwei. Beginnende jeugd, gevorderde jeugd en seniorencompetitie spelers hebben bij elkaar een hoop wedstrijden gespeeld tussen 9 uur in de ochtend en 7 uur in de avond.

Bij deze nogmaals felicitaties voor alle deelnemers die in de prijzen zijn gevallen. Bij de beginnende jeugd; Quentin Heliere, Jos van Velzen, Sophie van Dijke en Cecile Altorf. Bij de gevorderde jeugd; Kylian Moy, Abram Bellekom, Daan van Veen, Robin de Zwart, Manon Dompeling, Melissa van Deursen, Maarten Konings en Dennis Klaverveld. Bij de seniorencompetitie; Marco van Leeuwen, Ellen Dompeling, Guilliaume van Toer, Sanne Voogel, Akkemay Huininga, Scarlet van der Kwaak, Sabine Roelandse, Remco de Rooij, Jim Stegeman, Eveline Spring in ‘t Veld en Pim van der Poel.

Willen jullie weten wie wat heeft gewonnen? Neem dan een kijkje op onze website: www.bcwassenaar.nl.

Tags

BadmintonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top