Ga naar hoofdinhoud

Hart voor Wassenaar en vertrouwen. Het moet anders.

18 maart 20142 minute read

Wassenaar – Het is nu aan de Wassenaarders om te bepalen hoe de toekomst van Wassenaar er uit gaat zien. Zelfstandig of niet zelfstandig. Groen en gezond of minder groen. Met een goed bestuur.

Meer dan ooit is nu het moment om richting te geven aan ons dorp, de mooie en groene oase in een drukke randstad. Zullen we het zo houden of worden we een deel van een verstedelijkt gebied. Behouden we ons dorpse karakter, of worden we een aantal wijken, bij elkaar geplakt aan een grote stad. Ook moet er een streep worden gezet onder de afgelopen jaren. Meer van het zelfde maakt het leven in Wassenaar morgen niet beter.

Hart voor Wassenaar is een heel jonge partij die in december is opgericht, met als doel het veel beter te doen. In de afgelopen drie maanden heeft een heel team van enthousiaste mensen, met veel energie, Hart voor Wassenaar op de kaart gezet. We krijgen veel fijne reacties op de wijze waarop we ons hebben gepresenteerd. De belangrijkste onderwerpen waar we vooruitgang willen boeken zijn: minder verkeer en betere veiligheid. Het dorp moet schoner!. Goed voor kinderen en jongeren. En een goed sociaal beleid. We willen dat Wassenaarders op ieder moment de gemeenteraad tot de orde kunnen roepen door middel van een referendum. Dan weten de gemeenteraadsleden wie de echte baas in Wassenaar is. Namelijk de Wassenaarders. Zelf willen we over vier jaar afgerekend worden op wat we hebben bereikt voor Wassenaar. Want het moet anders.

Wij blijven het herhalen: Ga stemmen!!!!
En stem dan op een lokale partij. Die richt zich helemaal op Wassenaar.
Keer u niet af van de politiek, geef uw stem en vertrouwen aan het team van Hart voor Wassenaar. Voor en door Wassenaarders, met het hart op de goede plek.

Team Hart voor Wassenaar.
Het moet anders

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top