Skip to content

Het uur van de waarheid nadert

19 maart 20142 minute read

Wassenaar – Nadat ik in januari gevraagd werd voor de nieuw opgerichte partij Hart Voor Wassenaar, is er heel veel gebeurd. Leuke ervaringen, en minder leuke zaken wisselde elkaar af. Ook de politieke debatten die ik bijwoonde, deden een nieuwe wereld voor me open gaan. Ik heb bejaardenhuizen bezocht, waar ouderen best nog geïnteresseerd zijn in politiek, en over ons programma gepraat. Flyers uitgedeeld op de markt en bij supermarkten.

Wat nu wel een belangrijke vraag is, is het ons gelukt, om met het door ons zelf gefinancierde budget, Hart Voor Wassenaar voldoende onder de aandacht van de dorpelingen te brengen. Hebben we de mensen, met al onze inzet, kunnen overtuigen van onze goede bedoelingen??? En last but not least, hebben we ze zoveel vertrouwen kunnen geven dat ze op Hart Voor Wassenaar gaan stemmen??? Het moet anders, na deze 4 jaar……

Wij als Hart voor Wassenaar, zullen strijden voor de punten in ons programma. We willen laagdrempelig zijn voor de Wassenaarse burgers, en vooral naar hen proberen te luisteren. Ook niet in een ivoren torentje gaan zitten.We zijn Wassenaarders voor de Wassenaarders. Uit het uiteindelijke aantal zetels, dat we zullen behalen, zal blijken hoe groot het vertrouwen van onze dorpsgenoten is voor Hart Voor Wassenaar. Ook als het er een is, (of meerdere) zullen wij ons inzetten om de beloftes in ons programma waar te maken.

Gaat U vooral stemmen , en als U vertrouwen in ons heeft, laat dat dan ook merken en stem op HART VOOR WASSENAAR.

We wensen U veel wijsheid vandaag op 19 maart.

Kitty Corel – Van Wieringen
Hart voor Wassenaar

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top