Ga naar hoofdinhoud

Wassenaar blijft Wassenaar

19 maart 20142 minute read

Wassenaar – WatWassenaarWil heeft als uitgangspunt: Wassenaar blijft ZELFSTANDIG. Alleen samenwerking op deelgebieden met een partner waar Wassenaar aantoonbaar beter van wordt. Gebaseerd op kwaliteit en kosten. Naast de zelfstandigheid hebben we met elkaar ook de verantwoordelijkheid voor alles waar wij ons dorp om waarderen en dat te behouden en verbeteren. Belangrijk daarbij is de menselijke maat.

Voor veel mensen zijn het dorpse karakter, de groene leefomgeving en de voorzieningen de reden om hier graag te wonen. Bovenal staat onze eigen identiteit voorop. Het behoud van een dorps karakter is een weloverwogen keuze.

Voor ons betekent dat het volgende:
• Op peil houden van de kwaliteit van Wassenaar door blijvend onderhoud: op dit moment zijn grote delen van het openbaar groen en parken Wassenaar onwaardig.
• Nieuwbouw moet passend aansluiten bij de directe omgeving, zowel in bouwstijl, bouwhoogte en grootte.
• Zorg dichtbij huis, in ons eigen dorp, voor vragen en hulp.
• Extra zorg voor de groene woonwijken, landgoederen, monumenten, duinen en strand. Geen strandhuisjes.
• Woonlasten beperken door een efficiënt en verantwoord beleid.
• Verkeersveiligheid staat voorop, zoals het structureel oplossen van het verkeersprobleem Rozenplein/Rozenweg.
• Ondersteuning van de lokale detailhandel en zorgen voor aantrekkelijke winkelgebieden met voldoende en gratis parkeermogelijkheden.
• Wij zetten ons in voor de samenhang van ons dorp. Het zoeken naar mogelijkheden en overeenkomsten vormen daarbij de basis.

Wassenaar moet het dorp blijven waar het prettig is om te wonen. Een dorp waar je je thuis voelt. Dat vraagt om een goed en betrouwbaar bestuur met visie en betrokkenheid, met minder afstand tussen burger en bestuur. Daar kunt u bij ons op rekenen. Onze lijst biedt u het grootste aantal ervaren raadsleden.

Stem WatWassenaarWil Lijst 2.

Bart Boon,
lijsttrekker van WatWassenaarWil

Tags

WassenaarWWW
Gerelateerde artikelen
Back To Top