Ga naar hoofdinhoud

Lunchconcert met Rafal Zydek in Bibliotheek Wassenaar

21 maart 201440 second read

Wassenaar – Op zaterdag 22 maart komt Rafal Zydek, klassiek gitarist en oud-leerling van het Koninklijke Conservatorium Den Haag een extra lunchconcert geven in Bibliotheek Wassenaar. Zijn programma heet French Inspiration: Bozza, Sauget & Migot. Waarin hij de ‘vergeten gitaarmuziek’ vernieuwend ten gehore brengt. Het programma:

M.M. Ponce- 12 preludes
F. Poulenc- Sarabanda
H. Sauguet –
Musique pour Claudel vol. 1
– En forme d’ Ouverture
– Images
– Le Temps qui passe
– Caquetage

Musique pour Claudel vol. 2
– Cantabile
– Les Couleurs:

– Le bleu
– Le rouge
– Le jaune
– Le vert
– Contrastes

G.Migot – Hommage a Debussy
– Prelude
– Pastorale
– Postlude

H. Sauguet- Cadenza
A. Barrios- Prelude in c- minor

Vanaf 12.15 u is de zaal open, om 12.30 begint het concert en zal ongeveer drie kwartier duren. Het concert is gratis, plaatsen reserveren hoeft niet: u bent van harte welkom. Bibliotheek Wassenaar, Langstraat 40, Wassenaar.

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top