Skip to content

Op 17 april is Kieviten het Holland Kieviten Huis

21 maart 20142 minute read

Wassenaar – Op 17 april a.s. organiseert de sponsorcommissie de tweede ronde van het Business Club Toernooi op Kieviten.

Het BCT (www.hhbct.nl) is geïnitieerd door de bovenstaande 8 clubs, in samenwerking met de Rabobank als hoofdsponsor van het WK Hockey in Den Haag. Doelstelling van het BCT is om de businessclubs van de verenigingen met elkaar in contact te brengen. Hierdoor ontstaan nieuwe ideeën en worden de sponsoren van de clubs meer betrokken bij de club. Een netwerk is geboren! De derde ronde van het BCT zal in Mei op Forescate worden georganiseerd en de afsluiting en finale vindt plaats op het Ondernemersplein op Het Plein in Hartje Den Haag. Daarna zal het WK beginnen en zullen alle deelnemende spelers van het BCT gezamenlijk een wedstrijd bekijken van het Nederlands elftal tijdens het WK in het ADO Stadion!.

De eerste ronde heeft plaatsgevonden op HDM op 31 oktober 2013. 8 clubs uit de regio hebben als landenteams gestreden om de eerste plaats. Kieviten vertegenwoordigt Nederland en het zal u niet verbazen dat wij na de eerste ronde als eerste zijn geëindigd, ruim voor Duitsland!

Het was een zeer geslaagde avond op HDM en dat willen we op Kieviten natuurlijk voortzetten!

Op donderdag 17 april zal vanaf 17:00 uur het BCT op Kieviten zijn. Na de ontvangst met borrel en een klein hapje, worden 4 rondes gespeeld met in totaal 8 wedstrijden van 25 minuten. De wedstrijden vinden plaats op het Riverdale veld (Veld 2) en het VanSanten & VanSanten veld (veld 1). Toeschouwers en sponsoren kunnen zich vermaken langs de velden, de teams aanmoedigen of een drankje drinken in het clubhuis. Muziek en gezelligheid natuurlijk aanwezig, dat kunnen we wel!

Na de wedstrijden zullen alle deelnemende teams (ca. 110 man) met elkaar dineren. Johan en Paula zijn met hun team al betrokken in de besprekingen en hebben mooie plannen. Een groot deel van het budget van het BCT is door alle sponsorcommissies van de clubs reeds ter beschikking gesteld. MAAR er is behoefte aan meer sponsoren die het BCT en de Kieviten willen ondersteunen. Vandaar, namens de sponsorcommissie het verzoek aan alle betrokken leden van Kieviten om hierin mee te denken.

Laat het WK en het BCT een inspiratie zijn om samen (in combinatie met sport) nog meer te bereiken en op de Kieviten NOG BETERE SPORTFACILITEITEN TE ORGANISEREN

Laat u horen en benader de sponsorcommissie via sponsor@kieviten.nl

Tags

HockeyKievitenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top