Skip to content

„Fort Wassenaar” in gebruik genomen

23 maart 201459 second read

Wassenaar – Vanmiddag rond 16:00 werd er begonnen met het afsluiten van alle toegangswegen die aan de N44 liggen. Dit allemaal voor de NSS top die 24 en 25 maart plaatsvindt in Den Haag.

Tijdens de NSS zullen de verschillende wereldleiders Wassenaar passeren om van Schiphol naar Den Haag te reizen. Om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen, wordt alles langs deze route beveiligd en afgezet. Voor Wassenaarders betekent dit dat wij zo goed als opgesloten zitten in ons eigen dorp.

Er was veel belangstelling voor het afsluiten van de verschillende kruispunten. Het heerlijke lentezonnetje maakte het geen straf om een kijkje te nemen langs de N44. Vooral het legervoertuig, uitgerust met o.a. een hitte en x-Ray camera op het kruispunt van de Lange Kerkdam, trok veel bekijks. Maar ook bij de fietstunnel en het Rozenplein was het een drukte van jewelste. Het afsluiten nam ongeveer een uur in beslag en ondertussen werden de kijkers getrakteerd op verschillende leger, politie, marechaussee en „NSS” voertuigen. Helaas nog geen teken van „The Beast” van Obama.

DSC 1086

Voor een foto-impressie van het NSS gebeuren rondom Wassenaar, kunt u de Facebook van Wassenaarders bekijken. In het fotoalbum „NSS 2014” zullen alle foto’s worden verzamelt.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top