Skip to content

Blauw-Zwart scoort er lustig op los

24 maart 20142 minute read

Wassenaar – De wedstrijd begint een kwartier later door gedoe over dug-outs die nog niet helemaal klaar zijn, maar om 14.45 uur wordt dan toch afgetrapt. De Blauw-Zwarters hebben er duidelijk zin in en de ene na de andere aanval golft op het doel van de gastheren af. In de 18e minuut ramt een snoeihard genomen vrije trap de paal en de verdediging van S.W.O.W. moet wederom alle zeilen bij zetten om de nul te behouden.

Na een aantal corners voor de UTS Van der Geest Verhuizingen & UTS Abbink Logistiek-formatie laat Ferdy de la Rie een prachtige voorzet los die door Guy van Vliet schitterend wordt ingekopt: 0-1. In de 35e minuut weer een mooie aanval en Piet Zeegers rondt zeer bekwaam af (0-2). Voor Blauw-Zwart komt na rust Maarten van der Flier in het veld voorde licht geblesseerde Stuart Hooymans.

De mooiste van de 6 doelpunten komt van Adrian Koziel, die met een hakbal binnenkant voet de keeper verrast: 0-3. Guy van Vliet heeft er dan nog niet genoeg van en scoort 0-4 en even later zelfs 0-5. Dan geeft trainer Toine l’Ami, Sebastiaan Tremouille en Jos Oudshoorn nog enige speeltijd. Vlak voor tijd maakt Adrian er 0-6 van. De trouwe supporters van UTS Van der Geest Verhuizingen & UTS Abbink Logistiek brigade kunnen zeer tevreden de terugreis aanvaarden, want het worden elke wedstrijd meer doelpunten.

Tags

BlauwZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top