Skip to content

Hart voor Wassenaar gaat er voor!!!

24 maart 201457 second read

Wassenaar – Het team van Hart voor Wassenaar dankt de 647 Wassenaarders die op ons hebben gestemd. Dat is 6% van de Wassenaarders Daarmee hebben we een zetel gehaald in de Gemeenteraad.

Begin januari dit jaar hebben we de vereniging “Hart voor Wassenaar” opgericht en zijn we aan de slag gegaan. Het moest anders. We zijn er verschrikkelijk trots op dat we dit in deze korte tijd en met heel weinig middelen hebben gepresteerd. En moet u voorstellen, dat, als je het in tweede kamer aan zetels zou uitdrukken, dan hebben we in twee maanden 9 zetels gehaald.

Onze belofte is dat we ons zullen inspannen voor alle Wassenaarders. Over 4 jaar willen we worden afgerekend. En als we het goed hebben gedaan winnen we meer zetels.

Onze inzet is: Het moet anders!. We beginnen met een schone lei en zullen een ieder op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Als u vindt dat Hart voor Wassenaar vooruit moet, steun dan ons door lid te worden. Ga naar de website van Hart voor Wassenaar. We zijn er en we blijven er! Want het blijft anders!!

Hart voor Wassenaar, het hele team, met een beetje lef.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top