Ga naar hoofdinhoud

Thuiswedstrijden voor jeugdleden Badminton Club Wassenaar

24 maart 201448 second read

Wassenaar – De jeugdcompetitie bij Badminton Club Wassenaar is alweer volop bezig. Dit jaar heeft de jeugdcompetitie maar liefst zes teams. Ook afgelopen zaterdag hebben de teams weer wedstrijden gespeeld.

Het jongensteam, bestaande uit Maarten Konings, Guilliaume van Toer, Dennis Klaverveld, Remco de Rooij en Ben van Keppel loopt als een speer dit seizoen. Met maar liefst 8-0 hebben zij dit weekend gewonnen, zeker een prestatie. De heren hebben de afgelopen vier wedstrijden allemaal met 8-0 gewonnen. Nu zijn zij dus al aardig op weg naar een kampioenschap.

Jeugdteam 1 wint met 6-2, evenals team 3. Team 2 verliest helaas met 6-2, pittige wedstrijden en vijf keer een drie-setter. Voor de uitslagen en standen van alle teams kunt u een kijkje nemen op www.bcwassenaar.nl. Het volgende weekend spelen alle teams uitwedstrijden. Op 5 april 2014 bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen en de jeugdleden aan te moedigen in Sporthal de Schulpwei. Dan komen alle teams weer thuis in actie.

Tags

BadmintonCompetitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top