WZK Dames 1 blijft in 2e klasse

24 maart 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag speelde Dames 1 tegen De Vliet. Als deze wedstrijd gewonnen zou worden dan blijven de dames in de 2e klasse spelen. Dit lukte door een hard bevochten 6-7 overwinning. Er waren doelpunten van de hand van Denise van Houten en Annelotte Hendriksen. Marjan Smits wist wederom goed te keepen.

Dames 2
Dames 2 speelde thuis en zij gaan steeds beter spelen. De vele trainingen gaan bij dit beginnersteam echt zijn uitwerkingen krijgen. Leonie Haasnoot wist het enige doelpunt te scoren voor de dames, 1-10. Dit was een beter resultaat dan de vorige keer tegen Alkemade.

Heren 2
Heren 2 begon sterk aan de wedstrijd. De bal ging snel van hand tot hand en wist ook regelmatig het doel te vinden. Boy van Egmond wist een aantal mooie doelpunten te maken. Vanaf het 2e partje ging het gelijk op en weet de tegenstander goed terug te komen en zelfs een voorsprong te nemen. WZK wist vervolgens het derde partje te overheersen en weer terug te komen, maar het was helaas te laat. Er werd met 9-13 verloren.

Heren 1
Heren 1 speelde tegen De Dolfijn uit Amsterdam. Er moet gewonnen worden de laatste wedstrijden om in de hoofdklasse te blijven spelen. De heren begonnen sterk met doelpunten van Rémon de Jong en Leonard Rooijakkers. Later ging het gelijk op en wisten beide teams doelpunten te maken. Bij WZK is het keeper Sander Snelleman die een belangrijke rol speelt door veel ballen uit de netten te houden. Vanaf de 2e helft van het tweede partje was het De Dolfijn dat sterker werd en de wedstrijd naar de hand wist te zetten. Als WZK eind derde part ook nog eens 4 minuten met een man minder moet spelen, is het De Dolfijn die daar gretig van profiteert. WZK weet in het laatste part nog goed terug te komen, maar helaas mocht het niet baten, 12-16.

Volgende week zaterdag zijn er weer wedstrijden te zien in Het Sterrenbad, o.a. Dames 1 speelt dan!