Ga naar hoofdinhoud

Inleiding iPad in Bibliotheek Wassenaar op 28 maart

25 maart 201452 second read

Wassenaar – Ervaren docenten van het Leercentrum Wassenaar nemen u in deze lezing mee naar de wereld van de Apple tablet: de iPad. Deze introductie wordt u elke vierde vrijdag van de maand om 10.30 u aangeboden in het filmhuis van Bibliotheek Wassenaar. Komende vrijdag 28 maart bent u weer van harte welkom.

De iPad is een zeer gebruiksvriendelijk draagbaar multimedia apparaat met talloze mogelijkheden. Dit apparaat is ideaal voor allerlei toepassingen, bijvoorbeeld surfen op internet, e-mailen, notities maken of een agenda bijhouden.

Maar dit is lang niet alles wat dit praktische apparaat te bieden heeft. Er is een aantal standaard apps (programma’s) beschikbaar voor het werken met foto’s, video en muziek. Zelfs een locatie opzoeken op een kaart of een route plannen is mogelijk.

Daarnaast kunt u via de App Store vele gratis en betaalde apps en spellen downloaden. Wat dacht u van recepten, horoscopen, fitnessoefeningen en voorleesverhalen? U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een handige app verkrijgbaar.

Kom ook en laat u gratis informeren!

Locatie: Bibliotheek Wassenaar, Langstraat 40, 2242 KM Wassenaar
Toegang: Gratis

Tags

OBVWWassenaar
Back To Top