Skip to content

Maak van de nood een deugd

25 maart 201433 second read

Wassenaar – Het zal niemand ontgaan zijn dat Wassenaarders deze dagen moeilijk het dorp uitkomen. Een mooie gelegenheid om lekker dichtbij te gaan shoppen. Bijvoorbeeld om alvast bijzondere paasversiering te kopen. Waar anders dan bij de Wereldwinkel kun je unieke spulletjes vinden, natuurlijk allemaal fair trade.

Als je langsloopt zie je al een mooi gedekte paastafel, maar ook binnen hebben we fraaie eitjes voor in de paasboom, dus kom – net als deze twee dames – gerust even rondkijken. En natuurlijk hebben we ook de welbekende Tony Chocolonely eitjes. In één van de dozen hebben ze zelfs een gouden ei verstopt. Je weet maar nooit ….

Graag tot ziens in de Rijnsburgpassage.

Tags

WassenaarWereldwinkel
Gerelateerde artikelen
Back To Top