Ga naar hoofdinhoud

Museumweekend op 5 en 6 april in Brandweermuseum Wassenaar

25 maart 201447 second read

Wassenaar – Brandweermuseum Wassenaar viert het museumweekend. Op dag 1, zaterdag 5 april 2014, is er van 12 tot 16 uur voor het gebouw onze Magirus autoladder uit 1931 en een spuitspel voor de kinderen. Binnen in het gebouw is er in de Frederikszaal een Brandweerman Sam middag met filmpjes, kleurplaten, puzzels en bordspellen. In het museum zijn er speurtochten verschillende leeftijden, rondleidingen en je kunt er brandweerpakken en brandweerhelmen passen, en een foto maken.

Op dag 2, zondag 6 april 2014, is voor het gebouw vanaf 14 uur de Scania brandweerauto bouwjaar 1975 van Clemens van der Klein te zien. Het museum is op zondag open van 12 tot 16 uur en biedt dan ook weer speurtochten voor verschillende leeftijden, rondleidingen en je kunt er brandweerpakken en brandweerhelmen passen, en een foto maken

Van de Magirus uit 1931 en van de Scania uit 1975 zijn kleurplaten aanwezig.
Brandweerman Sam en het spuitspel alleen op zaterdag!

De toegang tot het museum is gratis
locatie: Raadhuis de Paauw, Raadhuislaan 22, 2242 CP Wassenaar
informatie: brandweermuseum@wassenaar.nl of 0629011009

Tags

BrandweermuseumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top