Ga naar hoofdinhoud

De Britse ambassadeur Sir Geoffrey Adams wordt beschermheer van STET

26 maart 201438 second read

Wassenaar – Met groot genoegen maakt het bestuur van STET The English Theatre bekend dat de Britse ambassadeur Sir Geoffrey Adams zich bereid heeft verklaard om beschermheer (Patron) te worden van STET The English Theatre.

Hij volgt hiermee in de voetsporen van zijn voorganger Mr Paul Arkwright. Het onderstreept de banden met het Verenigd Koninkrijk en het Engelse taalgebied.

Bestuurslid Sharyn van Ees-Cooper: “Het is een eer dat de ambassadeur het werk van STET op deze wijze ondersteunt. Engelstalig theater is van groot belang voor onze stad, die wereldwijd bekendheid geniet als de internationale stad van Recht en Vrede. Het programma van STET is zeer divers, van kindertheater tot politiek drama en daardoor aantrekkelijk voor een internationaal georiënteerd publiek waaronder ook veel Nederlandsers van allerlei achtergronden en leeftijden.”

Tags

STETWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top