Skip to content

Dienstverlening in de thuiszorg met behulp van ICT-instrumenten?

26 maart 201434 second read

Wassenaar – Mevr. Ingrid Brugman, manager Beheer en Projecten van SWZ, zal op maandag 7 april op de maandelijkse bijeenkomst van het Sociaal Kontakt Wassenaar (SKW) een presentatie houden. Zij zal ingaan op de onlangs gestarte dienstverlening met behulp van Medido, een soort slimme medicijndoos, en het gebruik van beeldbellen via de iPad.

Ook zal zij ingaan op het gebruik van domotica (huisautomatisering) zoals die in de Hoven wordt toegepast. De bijeenkomst van het SKW vindt plaats in het Van Heeckerenhuis, in de zaal van het Rode Kruis, Van Heeckerenstraat 2A van 16.00 – 17.00 uur. Deze is in eerste instantie bedoeld voor de deelnemers aan het Sociaal Kontakt, maar ook andere belangstellenden zijn op 7 april van harte welkom.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top