Skip to content

Luciano’s helaas geen ijssalon van het jaar!

26 maart 20142 minute read

Wassenaar – Helaas is het Luc Blok en zijn team niet gelukt om de derde titel “IJssalon van het jaar” in de wacht te slepen. De winnaar dit jaar is IJssalon van der Poel uit Enschede geworden. Voor van der Poel is het de vierde titel.

Tijdens de IJsVak-Wedstrijden werd bekend dat Luciano’s 1 van de 5 genomineerde ijssalons was voor de titel “IJssalon van het Jaar 2014”. Voor Luciano’s zou het de derde titel kunnen worden, de titel werd eerder binnengesleept in 2012 & 2006. Afgelopen maand zijn de 5 genomineerde bedrijven beoordeeld op de toepassing van hygiëne, klantvriendelijkheid en communicatie binnen hun bedrijf.

Vandaag 26 maart 2014, tijdens “de Week van het Ambachtelijke IJs” vond de uitreiking plaats. De uitslag was tot op het laatste moment spannend: bij iedere genomineerde werd een prominent persoon uit de regio gevraagd om een gouden envelop te openen, met daarin het verlossende woord. Bij Luciano’s was Pierre Wind aanwezig. Helaas voor Luc en zijn team geen eerste, maar zoals hij zelf zegt: “Maar wel het beste van het westen!!!”. Om dit succes met u te delen kunt u tot half 6 terecht voor gratis ijs! Lees ook nog even het leuke interview dat Manon had met Luc!

Tags

IJsLucianoWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top