Skip to content

Nederlands top-strijkkwartet in ‘De Paauw’

26 maart 201437 second read

Wassenaar – Zondag 6 april is alweer het laatste concert van dit seizoen in Raadhuis ‘De Paauw’. Aanvang: 12.00 uur. Zaal open: 11.30 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar aan de zaal à 16,- euro. Voor dit laatste concert heeft de ‘Werkgroep Paauwconcerten’ één van Nederlands beste strijkkwartetten weten te contracteren, nl. het ‘Matangi Strijkkwartet’.

Dit ensemble heeft, sinds haar oprichting in 1999, vele prijzen gewonnen op concoursen in binnen- en buitenland. Zij treden op van St.Petersburg tot Shanghai en dus a.s. zondag ook in Wassenaar. Het programma begint met het beroemde ‘Keizerkwartet’ van Joseph Haydn, daarna de prachtige ‘Quartetsatz’ van Franz Schubert en het concert eindigt met het indrukwekkende ‘Strijkkwartet opus 59 nr.1’ van Ludwig van Beethoven. Een glanzend einde van dit succesvolle concertseizoen in Raadhuis ‘De Paauw’!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top