Ga naar hoofdinhoud

Tentoonstelling De Dierenwinkel – Vanaf 5 april in Den Haag –

26 maart 20142 minute read

Wassenaar – De lente is alweer volop begonnen. Het Virtuele Museum pakt daarom op zijn paasbest uit. Op zaterdag 5 april exposeren de leden van Het Virtuele Museum hun eigen kunstwerken. De werken, met voornamelijk dieren als thema, zullen te zien zijn in Galerie 91, Anna Paulownastraat 91, te Den Haag.

De deelnemende kunstenaars zijn aanstormende talenten Jorris Verboon, Loes van Dorp, Karin Emsbroek, Carolien Hankel, Simone Schierbeek en (Wassenaarder) Tim van Broekhuizen. Samen laten zij een selectie van hun eigen werk zien die zeer divers is. De feestelijke opening van de expositie vindt plaats op zaterdag 5 april om 17.00 in Galerie 91, Anna Paulownastraat 91 in Den Haag. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen op deze beestachtige tentoonstelling. De expositie loopt tot vrijdag 11 april.

Waarom De Dierenwinkel? De lente is een belangrijk uitgangspunt van deze tentoonstelling. Deze kunstenaars gaan graag met concrete thema’s aan de slag. Het werk is illustratief van aard. De toepassing van deze kunstwerken kun je vinden in eigen gemaakte boeken, speelgoed, film en ansichtkaarten. Net als in een echte Dierenwinkel, worden deze kunstige producten in de galerie getoond én verkocht.

Het Virtuele Museum biedt een podium voor beeldend kunstenaars en vormgevers. De stichting ondersteunt kunstenaars door het bieden van een online platform waar kunstenaars hun werk kunnen tonen en organiseert exposities. De Dierenwinkel is daar een karakteristiek voorbeeld van. Online kunstwerken bekijken of aanmelden als kunstenaar kan via www.hetvirtuelemuseum.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top