Ga naar hoofdinhoud

Geslaagde open dag bij scoutinggroep van Wassenaer van Obdam

27 maart 201456 second read

Wassenaar – Afgelopen zondag 23 maart vond de jaarlijkse open dag plaats bij scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (vWvO). Al een aantal weken van tevoren was de leiding druk bezig met de voorbereidingen voor deze bijzondere dag. Ondanks de regen die voorspelt was werd het toch nog gezellig druk.

Veel nieuwe gezichten en ook de huidige leden deden gezellig mee met de activiteiten, zoals klauteren op ons klimwerk (zie foto), broodje bakken bij het kampvuur, kanoën op het water of meedoen met levend stratego. Tussen de activiteiten door waren er lekkere broodjes hamburgers van de barbecue en broodjes worst te koop. Ook hielp het weer mee, want op een paar spetters na scheen de zon volop. Kortom een zeer geslaagde dag!

Maar een dag eerder (zaterdag 22 maart) vond er eerst nog een andere speciale activiteit plaats bij de scouting namelijk NL doet!. Dit jaar kreeg de botenloods een nieuw kleurtje. Ongeveer 8 vrijwilligers zijn druk bezig geweest en het resultaat mag er zeker zijn! Bedankt daarvoor!

De open dag gemist en toch enthousiast geworden? Kijk dan op www.vwvo.nl of stuur een email naar info@vwvo.nl

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top