Skip to content

Hartstichting houdt collecteweek van 06 t/m 12 april 2014

27 maart 201451 second read

Wassenaar – In de week van 06 t/m 12 april 2014 komen de collectanten van de Hartstichting weer bij u aan de deur en vragen u iets te geven voor het bestrijden van hart- en vaatziekten. Dit is hard nodig, want nog steeds sterft 1 op de 4 Nederlanders aan een hart- of vaatziekte: elke dag zijn dat 107 mensen.

De Hartstichting heeft de afgelopen 50 jaar geweldige resultaten behaald. Maar de strijd is nog lang niet gestreden. Er zijn nu 1 miljoen hart- en vaatpatiënten in ons land en dagelijks komen 1.000 mensen met hart- en vaatziekten in het ziekenhuis terecht.

Met uw hulp kunnen we deze ziekten sneller en beter opsporen, behandelen of zelfs genezen. Van elke ontvangen euro gaat €0,80 naar wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patiëntenzorg. Baanbrekend onderzoek redt elke dag levens. Geef aan onze collectant zodat steeds meer hartpatiënten het kunnen navertellen.

We zoeken ook nog collectanten. Met een paar uurtjes collecteren kunt u mensenlevens redden. E-mail of bel onze contactpersoon: Ada van Beesten, telefoon 070-5112825 of E-mail: a.beesten@planet.nl

Tags

CollecteWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top