Skip to content

Kasteel de Wittenburg presenteert ‘Het Royal Concert’ met Do

27 maart 201434 second read

Wassenaar – Op de vooravond van Koningsdag, vrijdag 25 april 2014 organiseert Kasteel de Wittenburg een exclusief “Royal Concert”. Een zinderende Oranje avond met een speciaal optreden van zangeres Do. Haar veelzijdige repertoire staat garant voor een kleurrijke avond met onder andere haar bekende nummers ‘Heaven’ en ‘Voorbij’ maar ook swingende nummers zoals ‘Love is killing me’ en ‘Beautiful thing’.

Voorafgaand aan het concert kunt u reserveren voor een culinair tweegangendiner inclusief koffie, thee en friandises in een van de kasteelzalen. In de pauze serveren wij u een glas Laurent-Perrier of kunt u een exclusieve tafel in de VIP-lounge reserveren. Garderobe en parkeerkosten zijn bij de kaartprijs inbegrepen.

U kunt uw plaatsen nu reserveren via www.wittenburg.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top