Skip to content

Burgemeester Hoekema installeert nieuwe raad Wassenaar

28 maart 20142 minute read

Wassenaar – Tijdens de raadsvergadering van donderdag 27 maart heeft burgemeester Jan Hoekema de nieuwe gemeenteraad van Wassenaar geïnstalleerd. De nieuwe gemeenteraad bestaat uit 9 partijen.

De volgende 21 plaatsgenoten zijn gekozen als raadslid:
VVD: Anouk van Eekelen (fvz), Paul Deneer, Caroline Klaver en Jacob Jan Bakker. WWW: Bart Boon (fvz), Dorine Nieuwzwaag en Boet Derks. CDA: Dienke Dekker-Mulder (fvz), Mark Knevel, Dineke den Hartog-Fast en Theo Overdevest. D66: Eva van Rijen-Kernkamp (fvz), Ritske Bloemendaal en Merijn Schik. PvdA: Jan van Noort. GroenLinks: Aart van Sloten (fvz) en Pieter Kolff. Passie voor Wassenaar: Bert Ooms (fzv) en Jan van der Does de Willebois. DLW: Ben Paulides. Hart voor Wassenaar: Henrik Hendrickx.

Voorafgaande aan de installatie werd afscheid genomen van de gemeenteraad in oude samenstelling. Twee van de scheidende leden: Meindert Stolk en Margaret de Vos van Steenwijk ontvingen een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Jan Hoekema als blijk van waardering voor 16 jaar raadswerk dat zij hebben verricht. Beiden zijn benoemd als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Lovende woorden waren er ook voor de overige raadsleden die afscheid hebben genomen: Pim van de Locht, Fred Sanders, Kees Tukker, Bas Leijen, Henk de Vries, Henk de Greef, Hans Akerboom, Moniek van Deursen, Ankie Erwich, Jan Pieter Becker en Antoon Claassen.

De gemeenteraad 2010 – 2014 voor het laatst bij elkaar.

Tags

GemeenteraadWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top