Skip to content

Dodelijk ongeval op de Landscheidingsweg (N440)

29 maart 201447 second read

Wassenaar – Bij een ongeval op de Landscheidingsweg (N440) kwam zaterdag 29 maart een 67-jarige Hagenaar om het leven.

De man reed om 2.40 uur in een personenauto op de Landscheidingsweg vanuit Wassenaar in de richting van Den Haag. De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak op de andere weghelft. Een tegemoetkomende personenauto, die vanuit Den Haag in de richting Wassenaar reed, kon een aanrijding niet voorkomen. De Hagenaar zat bekneld en overleed later in het voertuig aan zijn verwondingen. In het andere voertuig zaten een bestuurder en een bijrijder, allebei 45 jaar uit Den Haag. Ambulancepersoneel bracht deze slachtoffers met onbekend letsel naar het ziekenhuis.

Onderzoek toedracht
De traumaheli landde in de omgeving van het incident. Gedurende het onderzoek door de Verkeers Ongevallen Analysedienst (VOA), naar de toedracht van het ongeval, werd de tunnel vanuit Den Haag richting Wassenaar afgesloten en het verkeer omgeleid. De politie onderzoekt nog de toedracht van het ongeval aan de hand van foto’s, getuigenverklaringen en verder sporenonderzoek.

Tags

OngevalPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top