Skip to content

SJW Wassenaar Frizzz-feest

29 maart 201445 second read

Wassenaar – Jongeren van 12 jaar tot 17 jaar! In het weekend van 4 en 5 april bestaat SJW Wassenaar op de Dr. Mansveltkade 1 jaar. En dat moet gevierd worden. Daarom organiseert SJW Wassenaar feesten voor jong en oud. Met voor alle jongeren op de vrijdag 4 april het FriZZZ-feest, en dit keer wordt die gehouden in de vorm van een SCHUIMPARTY!!!

Daarbij komen er super toffe DJ’s, coole lichteffecten en 10.000 liter schuim zal ervoor zorgen dat jij een avond gaat beleven die je niet snel zal vergeten. Dus komt alle langs, neem al je vrienden mee en ga helemaal los op deze top avond!!

De DJ’s van de avond:

▸ Twisted-E
▸ Lucky Luc
▸ Sebastian Lucari
▸ K-Otix
▸ DJ Netix

Maak je borst maar nat en zorg dat jij en al je vrienden erbij bent dan kan deze avond niet meer stuk!!!

Entree: Gratis
Leeftijd: 12 t/m 17
Tijd: 19.00 tot 00:30
Adres: Dr. Mansveltkade 9, 2242TZ Wassenaar.
Info: info@sjw-wassenaar.nl

Tags

SJWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top