Skip to content

Lezing “Bewust worden van de kracht van de adem” op 8 april

30 maart 20142 minute read

Wassenaar – Tijdens deze informatieve en interactieve avond kan iedereen ervaren welk een kracht er schuilt in een bewuste ademhaling en wat het effect is van diverse ademhalingsoefeningen op onze fysieke mentale en emotionele gezondheid.

Iedereen weet dat de ademhaling van levensbelang is. Elke inademing brengt het lichaam vitale energie en elke uitademing ontspant, verlicht stress en verwijdert afvalstoffen. Wat we echter niet weten is dat we vaak door een onjuiste ademhaling te veel afvalstoffen in ons lichaam vasthouden, en te weinig zuurstof binnen krijgen.
Ervaar dat een juiste ademhaling meer energie geeft en dat je jezelf daardoor krachtiger en fitter gaat voelen. Ervaar ook dat een juiste ademhaling een heldere geest, focus en alertheid brengt, waardoor wij beter kunnen presteren en herken dat de adem een instrument is om niet alleen onze gedachten, maar ook onze emoties positief te beïnvloeden. Aan het eind van de avond zullen wij het effect van de ademhalingsoefeningen met een computermeting inzichtelijk maken.

De avond wordt verzorgd door Annemarie Prins en Claire Schuller. Annemarie is yoga docent en energetisch coach en werkzaam als vrijwilligster bij de stichting Art of living en Claire Schuller is fysiotherapeute en hartcoherentie coach. Zij behandeld mensen met fysiotherapie maar tevens coacht zij cliënten met emotionele klachten zoals bijvoorbeeld burn-out, stress klachten en/of faalangst.

Locatie: Bibliotheek Wassenaar, Langstraat 40, 2242 KM Wassenaar
Datum: 8 april 2014
Tijd: 20.00 uur – 22.00 uur
De kosten bedragen € 6,00. Leden van de bibliotheek krijgen € 1,00 korting.
Reserveren is gewenst en kan via email: lezingen.wassenaar@obvw.nl of telefonisch op 070-5113397.anna

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top