Ga naar hoofdinhoud

Alle Wassenaarders bedankt!

31 maart 201432 second read

Wassenaar – Een week geleden vond de Nuclear Security Summit plaats. De grootste naoorlogse conferentie die ooit in ons land is gehouden en qua veiligheid- en verkeersvoorbereidingen ongeëvenaard. Niet alleen de Randstad in het geheel zou hiermee te maken krijgen, maar ook Wassenaar, gelegen tussen strand en de N44.

Burgemeester Jan Hoekema bedankt alle Wassenaarders voor hun geduld en inlevingsvermogen en hun bijdrage aan het ontlasten van het wegennetwerk. Ook dankt hij hen die vanuit hun professie een bijdrage hebben geleverd aan het welslagen van dit evenement.

Download hier de brief
van burgemeester Jan Hoekema aan alle inwoners. Deze brief is dinsdag 1 april gepubliceerd in de gemeenterubriek.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top