Skip to content

My Own Army in Kakafonie

31 maart 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 6 april om 13:10 uur is My Own Army telefonisch te gast in Kakafonie. My Own Army is een alternative-Indie rockband uit Rotterdam. Na drie jaar optreden en songs schrijven trok de band zich in 2013 een jaar terug om vol passie hun tweede album op te nemen.

Ze bouwden een deel van een grote loods om tot studio en vonden daar de inspiratie om aan de sound te werken en nieuw materiaal te schrijven. Het resultaat is Too Many Faces. De muziek is rauw, sfeervol, ruimtelijk en de vertwijfelde teksten zetten de luisteraar aan het denken. Een veelzijdig album, voorzien van passend industrieel artwork. Met invloeden van o.a. Oceansize, Soundgarden, Elbow en Tool zoekt My Own Army de grenzen op in muziek en teksten.

De band zal het uitbrengen van de plaat ondersteunen met een promotietour. Op 3 april zal het album officieel gepresenteerd worden in Rotown, Rotterdam. Promotie in Duitsland vindt plaats door Dr. Music Promotions en in Nederland door RVP Records die de plaat ook wereldwijd distribueert.

Albumdistributie
Het album Too Many Faces is o.a. verkrijgbaar via:
RVPrecords (fysieke verkoop)
iTunes
Spotify

Trailer
Fragmenten van de songs en “the making of” van het album zijn te zien in de officiële trailer:
{youtube}1onoUtgY6FU{/youtube}

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top