Skip to content

Spannende waterpolowedstrijden

31 maart 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag speelden weer diverse teams van WZK Waterpolo hun wedstrijd. Zo speelde Dames 1 tegen WZC. Vrij snel kregen de dames een manmeersituatie. Door een mooie pass van Annelotte Hendriksen wist Inge Conradi de bal netjes in te tikken.

Snel volgde het tweede doelpunt van Ivon Hensen. WZC wist echter met hun fysieke spel de dames van WZK van slag te maken en wisten terug te komen. De hele wedstrijd ging het om en om. Waar de dames van WZK het hadden van hun goede spel, wist WZC met trekken en duwen hun doelpunten te maken. Het bleef spannend, 7-7.

Dames 2
Dames 2 begon 5 minuten te laat aan de wedstrijd, omdat zij met z’n allen in de file stonden. Dit team heeft enorme progressie laten zien dit seizoen. Het is Miranda Cardinaal die het enige doelpunt wist te maken voor WZK (1-12), maar de complimenten van de tegenstander deed de dames goed. Jongens A speelde ook een zeer spannende pot. Extra leuk was dat Max Goense weer mee speelde. Hij speelde een puike partij en wist ook nog zijn doelpuntje mee te pikken. Ook Tim Keyzer weet het doel weer goed te vinden. Het gaat in het midden van de wedstrijd gelijk op., beide partijen waren aan elkaar gewaagd. Het is WZK dat aan het eind toch aan het langste eind trek en met een 8-6 winst het bad verlaat.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top