Skip to content

Woninginbraak gepleegd aan de Verlengde Kerkeboslaan

31 maart 201437 second read

Wassenaar – In verband met een woninginbraak gepleegd aan de Verlengde Kerkeboslaan is de Politie op zoek naar getuigen. De inbraak heeft plaatsgevonden op zaterdag 29 maart 2014 tussen 20.15 en 22.00 uur. De daders hebben mogelijk gebruik gemaakt van een bromfiets.

Bent u getuige geweest of hebt u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.

Inbraken hebben een grote impact op mensen. Naast materiële schade, is een inbraak vaak een traumatische ervaring die het slachtoffer vaak jarenlang achtervolgt. De politie doet er alles aan om inbraak te voorkomen. U kunt zelf ook iets doen. Neem maatregelen om inbraak te voorkomen.

Tags

InbraakPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top