Skip to content

Internationale raskatten tentoonstelling op 6 april in “de Schulpwei”

1 april 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 6 april 2014 organiseert de NRKV een Internationale raskatten tentoonstelling. U zult hier alle bekende en minder bekende rassen aantreffen. Zoals altijd besteden we extra aandacht aan één ras, daarom hebben we weer een leuke special georganiseerd. Dit maal is het de beurt aan ‘de Ragdoll’

Veel katten van dit ras zullen te bewonderen zijn op deze dag; ze zijn fantastisch om te zien, zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Tijdens de podiumpresentaties hoort u van alles over de geschiedenis, de gezondheid, de kleuren en (erg belangrijk) over het karakter van deze katten.

Uiteraard zullen er nog veel meer rassen vertegenwoordigd zijn, zoals de Brits Korthaar, de Noorse Boskat , Sphynx, heel veel schitterende Maine Coons, Siamees en de Pers, en nog veel meer. Zij worden gekeurd door Internationale keurmeesters en strijden om de titel Best Over All, de beste kat van de show. Deze keuringen zijn openbaar en dus goed te volgen.

Tussen 12.00 uur en 16.00 uur is er voor de kinderen een grimeuse aanwezig. Zij tovert de kinderen in een handomdraai om tot een schitterende kat, indiaan of een of ander strip figuur. Op de Kattenshow staan diverse stands waar alles voor en met betrekking tot katten te vinden is, zoals: kattenmeubels, krabpalen, borstels, eetbakjes, kussentjes voor de kat, veel leuke sieraden voor U zelf en nog veel meer.

Voor bezoekers is de Kattenshow geopend op zondag 6 april van 9.30 uur tot 17.30 uur. Toegangsprijs: volwassenen € 5,00, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 4,00. NRKV-Showcatalogus waarin een prachtig artikel over de Ragdoll met mooie foto’s € 5,00.

Kortom waar kunt u die dag beter zijn dan bij de N.R.K.V in de Schulpwei te Wassenaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Hans Nolting, penningmeester / show coordinator Binnendijk 110, 1446 BE Purmerend tel.: 0299-648310 E-mail: penningmeester@nrkv.info of Cathrienke Brandt tel. 06225 155 87 email: voorzitter@nrkv.info

Tags

de SchulpweiWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top