Skip to content

VVD Wassenaar met nieuwe gezichten aan de start!

1 april 201442 second read

Wassenaar – Tijdens de Raadsvergadering van 27 maart heeft de VVD Wassenaar van haar voltallige fractie afscheid genomen met uitzondering van de huidige fractievoorzitter Anouk van Eekelen. Mooie woorden waren er voor en van de vertrekkende raadsleden.

Margaret de Vos van Steenwijk werd terecht koninklijk onderscheiden na 16 jaar raadslidmaatschap. Onder leiding van Anouk van Eekelen verscheen een geheel nieuwe ploeg aan de start; Jacob Jan Bakker, Caroline Klaver-Bouman en Paul Deneer. Zij zullen de komende jaren het liberale geluid in Wassenaar vertegenwoordigen. De VVD bedankt haar vele kiezers, die ondanks de woelige politieke jaren toch het vertrouwen in de VVD hebben behouden. De nieuwe fractie zal er alles aan doen om aan de inwoners van Wassenaar te bewijzen dat de VVD nog altijd staat voor een schoon, groen en veilig dorp met een degelijk financieel beleid en een fatsoenlijk en zakelijk bestuur!

Tags

GemeenteraadVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top