Ga naar hoofdinhoud

Word Vrijwilliger week 14 2014

1 april 20142 minute read

Wassenaar – Weet jij al hoe leuk het is om af en toe je in te zetten voor een ander of de samenleving? Veel vrijwilligerswerk maakt vaak net het verschil in het leven van een ander. Het geeft jou een goed gevoel, je leert nieuwe vaardigheden en nieuwe mensen kennen en het staat ook nog eens heel goed op je CV.

• Chauffeur (vacaturecode C 011): Voor mensen met een beperking is het heel belangrijk om een uitdagende dagbesteding te hebben. Wij zoeken iemand die 2 x p.w. iemand ’s ochtends vanuit het Weteringpark naar de Zorgboerderij op de Raaphorstlaan wil brengen en ’s middags weer wil ophalen.
• Bezoekvrijwilliger (vacaturecode A 057): Sommige ouderen hebben geen vangnet van familie en/of kennissen en dreigen te vereenzamen. Wie wil af en toe zo iemand bezoeken, een praatje of wandelingetje maken samen of een boodschap doen?
• Stafleden Scouting (vacaturecode E 022): Ben je enthousiast en kun je goed omgaan met kinderen? Misschien wil jij dan een van de speltakken (Bevers, Welpen, Landscouts, Zeeverkenners) bij een scoutingvereniging aansturen op vrijdagavond of zaterdag?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, het steunpunt voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Van Heeckerenstraat 2, 511 31 33, info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl, www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur. Vraag ook naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Vrijwilligerspashouders opgelet!
Korting met je pas bij ruim 80 bedrijven in Wassenaar e.o.:
Bijv. bij De Bloemerie, Bos Tuingereedschappen, Van Deursen Sanitair, Droomvisie, Flower Farm, Greenways, Liens Kadowinkel, Van Loenen Light Design, Magnee Kruijssen, Veka Kadowinkel, Voorham Verf & Wand, Wonen, Westgeest Serviezen en Kookwinkel, Alleman Banketbakkerij, Ekoplaza De Lekkerbek-king, Luciano’s IJssalon, Marius jouw Wijnvriend, The Perfect Taste en Wijnheeren Wassenaar

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top