Skip to content

6de Oldtimer Voorjaarsdag zondag 4 mei 2014 Valkenburg (ZH)

2 april 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 4 mei 2014 organiseert de Voorschotense Oldtimer Vereniging voor de zesde maal de Oldtimer Voorjaarsdag aan het Valkenburgse Meer in Valkenburg (ZH).

Vanaf 11.00 uur die dag zijn klassieke voertuigen van zowel leden als niet-leden welkom op het grote terrein aan het Valkenburgse Meer bij restaurant De Tender.
Het belooft een prachtige dag te worden met een schitterende show van de meest mooie en bijzondere oldtimers. Aan deze Voorjaarsdag kan iedereen met een klassieke (vracht)auto, motor, (brom)fiets, tractor van 25 jaar of ouder meedoen. Ook stoommachines en modelboten naar klassiek model zijn van harte welkom. Heeft u zelf geen klassieker dan is deze dag een heel leuk (gezins-)uitje!

In het programmaboekje dat die dag in de V.O.V. stand te koop is (€ 3,–), is een puzzelrit in de prachtige omgeving van de bollenstreek opgenomen waaraan u kunt meedoen voor mooie prijzen. Ook is er gelegenheid voor kofferbak- en bijzondere ruilmarkt tijdens deze Oldtimer Voorjaarsdag. Heeft u nog spulletjes over neem ze mee en biedt ze aan! We besluiten de dag met de feestelijke prijsuitreiking aan de winnaars van de puzzelrit om ongeveer 16.00 uur.

Het is geheel gratis!
Toegang en deelname aan deze dag is geheel gratis en vrijblijvend in een gezellige ongedwongen sfeer en zonder verplichte aanwezigheidstijden.

Waar is het precies?
Het Valkenburgse meer ligt aan de A44, afslag Leiden-Zuid (vanuit Den Haag neemt u afslag 9 en vanuit Amsterdam neemt u afslag 8), waar u de borden kunt volgen naar het Valkenburgse meer, het Nationaal Smalspoormuseum en Restaurant-Partycentrum De Tender, J. Pellenbargweg 2, 2235 SP Valkenburg (ZH). Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Wilt u met uw klassieker aan deze Voorjaarsdag deelnemen , kom dan gewoon langs, een aanmelding vooraf is niet nodig. Kijk voor nadere informatie en de foto’s van vorig jaar op onze website www.vovnieuws.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top