Skip to content

Sorry, voor onze 1-aprilgrap, burgemeester Hoekema!

2 april 20142 minute read

Wassenaar – Dinsdag 1 april 2014: het is weer zover. Dé dag waarop je iedereen om je heen in de maling mag nemen. Ook wij van Wassenaarders.nl doen hier ieder jaar graag aan mee.

Na onze grap van vorig jaar, “Vliegveld Valkenburg wordt grootste pretpark van Nederland“, wilden we ook dit jaar weer met een mooie grap uitpakken. Hiervoor namen we een recent “hot topic”, namelijk de windmolenparken die de rijksoverheid o.a. voor de Noordzeekust wil gaan plaatsen. In ons artikel maakten we het nog bonter. We berichtten over een windmolenparken die niet alleen in zee, maar ook over een windmolenpark pal aan zee: in de duinen van Wassenaar . Al snel kwamen de eerste reacties op het artikel “1 april hahahaha”, maar dat gold niet voor onze burgervader Jan Hoekema, die liet zich door ons om de tuin leiden. Via Twitter liet hij weten het tot de bodem te gaan uitzoeken. Pas aan het eind van de middag, na enkele tips van andere twitteraars en waarschijnlijk ook door onderzoek van zijn eigen ambtenaren, kwam ook onze burgemeester erachter dat het om een grap ging. Hij vond het in eerste instantie best flauw (en dat snappen we best, het is nl. een heikel onderwerp), maar moest toch ook erkennen dat onze grap geslaagd was, we ontvingen zijn complimenten!

Onze excuses, burgemeester, maar….. voor ons was het toch wel weer een goed geslaagde 1-aprilgrap….

Tags

HoekemaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top