Ga naar hoofdinhoud

Koningsdagtoernooi 2014 bij Blauw-Zwart

3 april 201440 second read

Wassenaar – De afgelopen jaren stond Koninginnedag op R.K.S.V. Blauw-Zwart in het teken van een sportief en gezellig voetbaltoernooi. De koningin is afgetreden, maar het toernooi absoluut niet! Niet meer op de vertrouwde 30 april, maar op zaterdag 26 april.

Dus heb je zin om gezellig een balletje te trappen en uiteraard gezellig een drankje te doen, dan is dit 6 tegen 6 toernooi (incl. keeper) perfect voor jou!
Wat moet je doen? Stel een team samen met je vrienden, familie of collega’s van minimaal 6 spelers die allen minimaal 16 jaar of ouder zijn. Vervolgens stuur je een mail met je teamnaam naar koningsdagblauwzwart@gmail.com! Je krijgt dan over de mail een bevestiging en verdere informatie zal je dan worden toegestuurd. Let op: de inschrijving sluit op 19 april!

We hopen jullie allemaal te zien op de 26e!

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top