Skip to content

Marco’s Modestoffen weer creatieve winnaar

6 april 201454 second read

Wassenaar – Marco’s Modestoffen is in 2014 wederom gekozen tot creatieve winkel van 2014. Nadat deze prijs ook al in 2013 aan de stoffen- en fourniturenwinkel in de van Hogendorpstraat was toegekend bleek de winkel ook nu weer in de prijzen te vallen. Een bewijs van continue kwaliteit dus.

Maandag 31 maart werden de prijzen toegekend. In 2014 was de concurrentie steviger: Aan de wedstrijd deden onder meer winkels uit België en Amsterdam mee. De prijsuitreiking was serieuzer: er was een juryrapport, veel bloemen en een heuse bokaal, die inmiddels de etalage van Marco’s modestoffen siert.

Corry & Maudy hadden voor deze verkiezingen samen met de klanten een zgn. ‘friendship quilt’ gemaakt en deze opgestuurd; dit werd aangevuld met een uitgebreid plakboek over de vele krantenartikelen over de winkel. De jury schreef onder meer: “het team is actief en bedrijft zelf ook de hobby. De klanten worden en zijn betrokken bij Corry en haar collega’s. De winkel en website zien er voorbeeldig uit en tenslotte is de RTL-4 TV uitzending de jury niet ontgaan. Kortom: een duidelijk winnaar van de titel Creatieve winkel van het jaar 2014. “

Tags

CreatiefMarco’s modestoffenWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top