Skip to content

16 Geslaagden voor toets 1 bij de Wassenaarse Manege

7 april 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen zondag 6 april, werd bij de Wassenaarse Manege weer de eerste toets voor dit jaar gereden. 16 Beginnende ruiters laten aan de hand van een proefje zien hoe ver ze gevorderd zijn met hun rijlessen. Diegene die tijdens het rijden van hun toets echt uitblinken, mogen datzelfde jaar ook de volgende toets afleggen. Hiervoor dien je voor de toets een min aantal punten te behalen.

Na het behalen van alle (5) de toetsen zijn de ruiters in principe klaar voor het afleggen van het examen voor het ruiterbewijs. Toets 1 houdt in dat de ruiter op de juiste manier het paard begeleid, netjes en correct op en afstijgt, figuren rijdt in stap en draf. Hierbij wordt door de jury gelet op hun houding, of ze op het juiste been licht-rijden, de juiste hulpen geven, het rijden van de figuren, nette overgangen maken en het voorwaarts rijden van het paard.

De Wassenaarse Manege kon na afloop alle 16 ruiters feliciteren met het behalen van hun 1e toets. Er waren zelfs 4 uitblinkers die volgende maand hun 2e toets al mogen gaan doen. Dus langs deze weg, van harte gefeliciteerd: F. Agar, L. Slats, I. Noordover, T. van Holk, N. Zeilstra, N. Langenzaal, F. Kalkman, M. Kessler, J. Park, D. van der Veer, J. van der Water, S. Germez, M. Germez, F. Verhoog, F. Gerzon en A van Weezenbeek

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top