Skip to content

Gezellige voorjaarsmarkt woensdag 9 april 10.00 – 15.00 uur bij SWZ Sophieke

8 april 201441 second read

Wassenaar – Op woensdag 9 april is er weer een gezellige rommelmarkt in SWZ Sophieke aan de Van Zuylen van Nyeveltstraat 313. Misschien bent u al begonnen met het opruimen van de zolder. U kunt goede spullen die u kwijt wilt, bij de receptie van SWZ Sophieke afgeven in de week voorafgaand aan de markt.

Omdat u nu weer wat ruimte heeft, is het vast de moeite waard om eens even langs de kramen te lopen. Wellicht zit er iets van uw gading bij. U kunt deze dag natuurlijk ook genieten van poffertjes, en allerlei andere lekkere dingen. Daarnaast kunt u uw geluk beproeven bij de voorjaarsloterij! De opbrengst van deze dag zal verdubbeld worden door het Nationaal Ouderenfonds en komt geheel ten goede aan de rolstoel driedaagse die op 2,3, en 4 september plaatsvindt.

Reden genoeg om even langs te komen!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top