Skip to content

Jazz op Drift op donderdag 10 april met Together Again Updated

8 april 201430 second read

Wassenaar – Voor de regelmatige bezoekers van onze maandelijkse Jazz op Drift avonden, wordt het weer een avond genieten!!! En voor de muziekliefhebbers die onze Jazzavonden nog niet bezocht hebben, u weet niet wat U mist. Jazz in een gezellige bruin café, zo als het eigenlijk hoort met deze muziek! Unieke sfeer, lekker drankje en gezellige mensen…

U bent allen van harte welkom op 10 april a.s.vanaf 20.00 uur en de entree is vrij. Zie ook onze website www.cafemaaldrift.nl Deze donderdagavond 10 april 2014 wordt verzorgd door Together Again Updated.

Gastsolisten
Margreet Groenendijk, vocals
Joop Nieuwland, tenorsax
Jack Kraal, gitaar
Frank Hakhoff, piano
Marc Verschoor, bas
Henk Eijgendaal, drums

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top