Skip to content

Voorstellingen DanSwing groot succes!

8 april 20142 minute read

Wassenaar – Zaterdag 5 en zondag 6 april deden 180 leerlingen van DanSwing mee aan de voorstelling “Eropuit!” waarmee de dansschool haar 5 jarig bestaan vierde. De voorstellingen, dit jaar in de Warenar, waren tot drie keer toe volledig uitverkocht.

Aan de voorstellingen deden zelfs de allerkleinste danseressen van DanSwing mee. Alle 20 kinder- en tienergroepen van 3 t/m 16 jaar zorgden voor een zeer gevarieerde voorstelling. Het thema van de voorstelling “Eropuit!” nam het publiek mee op allerlei leuke dagjes uit. Het publiek kreeg dansen en scenes te zien in de dierentuin, het park, het circus, het museum, de discotheek en op vakantie. Er werd gezongen en halverwege zorgde het uitje Dinnershow voor een kleine versnapering met entertainment in de zaal.

Niet alleen was het een gevarieerde voorstelling qua leeftijden, ook kwamen allerlei dansstijlen aan bod. Van ballet tot breakdance, van tap tot urban en van musical tot modern/jazz. Het weekend was voor de kinderen en tieners één groot feest dankzij alle fijne hulp achter de schermen. Het was gezellig achter de schermen en van hoge kwaliteit op het toneel.

De lessen bij DanSwing zijn dit seizoen nog niet afgelopen. Kom gerust eens een gratis proefles meedoen! Ook voor volwassenen zijn er allerlei lessen in verschillende dansstijlen, zoals: zumba, modern, dansmix en yoga. Voor de allerkleinsten vanaf 1 jaar is er muziek op schoot. DanSwing is niet alleen de goedkoopste dansschool van Wassenaar, maar met zoveel enthousiaste en professionele docenten ook de dansschool met het meest uitgebreide aanbod aan stijlen voor alle niveaus en leeftijden. Kijk voor meer informatie op www.danswing.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top