Ga naar hoofdinhoud

Onderzoek naar misdragende agenten tijdens NSS in Hotel Wassenaar

9 april 201433 second read

Wassenaar – De Nationale Politie is een onderzoek gestart na klachten over het gedrag van agenten die aan de vooravond van de NSS. De agenten overnachten in Hotel Wassenaar aan de Katwijkseweg. Andere gasten hadden last van lawaai dat tot diep in de nacht doorging.

Volgens de Nationale Politie waren zo’n tien tot vijftien agenten betrokken bij incidenten, zoals onbehoorlijk gedrag en alcoholgebruik. Of het alcoholgebruik hun functioneren heeft beïnvloed, is nog onduidelijk. De agenten moesten waarschijnlijk wel vroeg aan het werk. De politie neemt waarschijnlijk disciplinaire maatregelen tegen de agenten.

Volgens het Noord-Hollands Dagblad hadden de klagende gasten uitgebreide excuses aangeboden gekregen van het hotel, maar niet van de politie.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top