Skip to content

Zintuigenwandeling in de Meijendelse duinen

10 april 201441 second read

Wassenaar – Lijkt het je ook leuk om in het bijzondere gebied van de Meijendelse duinen eens al je zintuigen te gebruiken? Meestal gebruik je vooral je ogen tijdens een natuurwandeling en als je geluk hebt hoor je vogels van dichtbij zingen.

Maar je kunt ook de natuur om je heen verder verkennen door te voelen, zelfs met je ogen dicht. Door te proeven en te ruiken leer je planten op een heel andere manier kennen. En goed luisteren terwijl iedereen even stil is kan ervoor zorgen dat je nóg meer hoort.

Deze zintuigenwandeling is op zaterdag 12 april van 10.00 uur tot 12.00 uur. We verzamelen bij de parkeerplaats bij boerderij Meijendel te Wassenaar. Ook kinderen zijn van harte welkom.

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor vragen of opgave kun je contact opnemen via wgbeleefdenatuur@gmail.com

Tags

MeijendelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top