Skip to content

Rapalje komt met heerlijke muziekavond naar Warenar

11 april 20142 minute read

Wassenaar – De muziekgroep Rapalje komt op donderdag 23 april naar Warenar voor een concert getiteld Celtic Folk Night. Ze brengen daarbij afwisselende en opzwepende muziek en zang op een groot aantal verschillende instrumenten. Kaarten zijn te koop via www.warenar.nl maar ook ’s avonds aan de zaal op de Kerkstraat 75 in Wassenaar. Het optreden begint om 20.15 uur.

De fakkeldragers van de Keltisch muziek in Nederland met een opzwepende show waar de vonken van afspatten. Dansers met vurig voetenwerk op opwindende en onstuimige Keltische melodieën.

Het Keltische kwartet Rapalje brengt een nieuwe voorstelling met nieuwe nummers, aankleding en uitvoeringen. Natuurlijk ontbreken de klassieke combinaties niet.
Een schouwspel met de herkenbare losbandigheid en ruwe levenswijze. Met hun innemende, aanstekelijke en inspirerende Keltische muziek. Met hun ruige middeleeuwse kilts, beenbandages, mouwloze shirts, spannende tatoeages en hun wilde haardossen en stalen harten maken de heren van Rapalje al de nodige indruk voordat ze één noot hebben gespeeld. Dan breekt het spektakel los met Keltische muziek, die door de zaal heen swingt, stampt en raast. Met licht-en rookeffecten wordt u meegenomen op een spectaculaire tijdreis naar de ruwe Middeleeuwen.

Kortom:
Een opwindend theaterconcert met meerstemmige zang en een keur aan instrumenten: Dieb op viool en tinwhistle. David op Highlandpipes, Borderpipes en whistles. William op Gitouki, Theekistbas, Bodhrán en mandoline. Maceál op Gitouki, Harmonica’s, Bodhrán en Thee-kist-bas.

Kaartverkoop
U kunt de Celtic Folk Night van Rapalje meemaken op donderdag 23 april in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten kost € 19 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl. Ook de rest van het aanbod is te vinden op de website van theater Warenar.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top