Skip to content

Goed seizoen voor heel WZK Waterpolo

14 april 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag was de spannende beslissende eindwedstrijd in de meisjes waterpolocompetitie. De Wassenaarse speelsters moesten het opnemen tegen de nummer 1, ZVL uit Leiden. De wedstrijd was tot in de laatste speelperiode geladen en zenuwen speelden de Wassenaarse speelsters duidelijk parte. Een stampvolle tribune probeerde de meiden naar een overwinning te helpen maar uiteindelijk liet ZVL in de slotfase zien dat het de meerdere was. Een tweede plaats dus voor de Wassenaarse meidenformatie. Chapeau meiden, goed gedaan! Einduitslag 7-9.

In de onderlinge strijd om de tweede plaats hebben de mannen van WZK JA 1 gewonnen van Niemo-Van Vliet. Het werd maar liefst 9-3 voor WZK. De periodestanden waren 2-0, 2-1, 1-2 en 5-0. In het laatste partje bewees WZK niet alleen goed te kunnen poloën, maar ook te beschikken over een topconditie. De overwinning betekent voor WZK een bekroning van het seizoen. Joop Sassen had niet alleen een groot aandeel in de overwinning met 4 treffers, maar had ook een paar fraaie assists. De andere doelpuntenmakers waren: Rein Goedhart (2), Thijs de Jager (2) en Tim Keyzer. Jason Everard was ditmaal niet alleen de spelverdeler, maar pakte de ene na de andere bal af van de tegenpartij en zette heel veel mooie aanvallen op. De ene keer dat de thuisclub door kwam, was keeperFloris van Gogh weer goed op dreef. Iedereen van WZK speelde top. Zo speelde Bouke Kaaks een prima wedstrijd met uitstekend zwemwerk. Ook Jelmer Constandse, Thomas van de Velde, Victor Verboog en Simon Wils hebben hun beste wedstrijd van het jaar gespeeld. De vele trainingen van de heren 1 spelers Fabian van de Berg en Toon de Groot hebben echt resultaat gehad!

De waterpolocompetitie zit er op voor dit seizoen. De trainingen gaan nog door. Kom een keer meetrainen! www.wzk-waterpolo.nl

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top