Skip to content

Klimmen en klauteren bij Scouting van Woesik

14 april 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag was het weer feest bij Scouting van Woesik. Om 13.00 uur verzamelden alle kinderen met hun ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s. Iedereen kreeg een feestelijke gekleurd drankje met een gezellig rietje om de opening van de nieuwe keuken, wc’s en douches te vieren. De kinderen zongen het Van Woesiklied en alle vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet. Ook werden de sponsoren bedankt; de ING bank, de Bazaar van de Messiaskerk, Stichting van Ommeren-de Voogt en Vaillant. Door alle bijdrages zien het terrein en het gebouw er weer mooi uit.

Na de opening gingen de kinderen paaseieren zoeken en de sponsor survivalloop doen. De eieren waren over het hele terrein verstopt en sommige eieren waren heel moeilijk te vinden. De sponsor survivalloop was echt leuk. Onder netten door, door autobanden en over het zelfgemaakte klimrek van wel 4 meter hoog. Spannend! Maar het aller-leukste waren de 4 hindernissen over het water; met de lange ladder, de touwbrug, de lange mat en de houten palen brug. Niet alle kinderen zijn droog over alle hindernissen heen gekomen. Er waren veel blije gezichten te zien. De opbrengst van de sponsor survivalloop is voor nieuwe klim en klautermaterialen om het terrein nog leuker te maken.

Scouting van Woesik heeft nu 2 weken geen opkomsten i.v.m. Pasen en Koningsdag. Op zaterdag 3 mei is uw kind van harte welkom om een keer mee te komen draaien. De Bevers (5 t/m 7 jaar) blijven op het scoutingterrein. De andere groepen (Welpen, Junioren en Zeeverkenners, 8 t/m 16 jaar) gaan voor de eerste keer zeilen. Wil uw kind deze opkomst meedraaien, wilt u dan contact opnemen met Sabine Bosch via vanwoesikgroep@gmail.com , zodat u de juiste begintijden weet? Wilt u eerst nog meer informatie over Scouting van Woesik, kijk dan op onze website www.vanwoesik.com

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top