Skip to content

Astronaut André Kuipers in Van Horen Zeggen

15 april 20142 minute read

Wassenaar – André Kuipers is na Lodewijk van den Berg en Wubbo Ockels de derde in Nederland geboren ruimtevaarder en na Wubbo Ockels de tweede ruimtevaarder met de Nederlandse nationaliteit die de ruimte in ging. Op zaterdag 12 april, de Dag van de Ruimtevaart, werd zijn tweede kinderboek gepresenteerd: ‘André het astronautje gaat naar Mars’; dit boek is het eerste kinderboek voor de allerkleinsten. Presentator Max Nierstrasz sprak André Kuipers over zijn nieuwe boek en zijn leven als astronaut.

Dit interview is te horen in Van Horen Zeggen via Midvliet FM op woensdag 16 april.

Onno Innemee
Bovendien is er een interview te horen met cabaretier Onno Innemee. Een paar maanden geleden had Van Horen Zeggen een gesprek met hem over zijn nieuwe voorstelling Ojee, Pappadag. Onno Innemee gaf destijds een try out in Leidschendam. Komende zaterdag treedt Onno Innemee op theater Ludens in Voorburg. Een deel van het eerder uitgezonden gesprek wordt nu herhaald.

Naast interviews met André Kuipers en Onno Innemee is Oscar van Schijndel van Het Veur Theater te gast. Het programmaboekje van het nieuwe seizoen in het theater aan de Damlaan in Leidschendam is uit. Oscar van Schijndel werpt alvast een blik vooruit op het komende theaterseizoen.

Van Horen Zeggen wordt iedere woensdagavond uitgezonden van 19.00 tot 20.00 uur. Op donderdag wordt de uitzending van 18.00 tot 19.00 uur herhaald.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top