Skip to content

Pesten

15 april 201457 second read

Wassenaar – Mijn ervaring met leerlingen van 4 tot 50 hebben mij geleerd datje zo iets als pesten voorzichtig en met veel kennis moet oppakken. Als directeur van de grootste MAVO in Nederland met zo’n 900 leerlingen vond ik het nodig dat alle coördinatoren en twee vertrouwenspersonen; een man en een vrouw er waren.

Met speciale cursussen waren er ook ouders die in kleinere settings werden betrokken. De toenmalige K.P.C. had een gespecialiseerde voor ons allemaal. Ook het Anne Frank Stichting had materiaal, zelfs een goede film; die in alle 4e klassen werden vertoond. De heer van der Meer werkte bij het K.P.C.

Kom mensen vraag het nieuwe college om geld te reserveren, net als vroeger voor de Anne Frank Krant. 1 dode minder is voldoende om wat vrij te maken voor Basis- en middelbare scholen!

Anka van Schie

Wassenaarders aan het Woord

Wilt u net als de schrijver van dit bericht uw (anonieme) mening geven over de politiek, de gemeente of iets anders in Wassenaar. Dat kan, u kunt ingezonden brieven (max. 250 woorden) sturen naar de redactie (Johan de Wittstraat 80, 2242 LC Wassenaar) of mailen naar info@wassenaarders.nl.

Tags

WassenaarWassenaarders
Gerelateerde artikelen
Back To Top